Måndag!

Hmm känner mig som ett litet fuck tard, fatta allt precis förut när Sofia förklara hur man skulle lägga upp en video från typ you tube., men nu när jag skulle prova funka det inte alls! :(
Men, men ni får väll helt enkelt då gå in och söka på :  Do it like a dude , grymt skön låt! :D
Dunkar den på högsta volym samtidigt som jag springer runt i min grymt snygga och sköna nya bikini, känner att sommar känslorna kommer nu! Fy fan vad underbart det känns!
Aja nu blir det att lugna ner sig, trycka i sig lite kräm, duscha och sen blir dét Big Brother innan sängen kallar!
I morgon blir det ett efterlängtat träningspass, sköt ju upp på de över hela lovet så springa lite och spela boll ska bli helt ortoligt skönt!

Hhahah tror faktiskt att jag fick till det nu ? heheh hoppas det i alla falll!




Aa hej naket mitt i vintern men nu vet ni lite halft hur den ser ut i alla fall....
Lila från New Yorker 229 :-   som hittat!

.

My mama always said life was like a box of chocolates you never know what you´re gonna get!



Nu är de kväller

En VARM, LÅNG , SKÖN dusch, ny lackade naglar och Big brother på. Riktigt skönt att avsluta söndagen så. Dock har jag en jobbig känsla i magen, nämligen att det är skola i morgon. Det är de värsta med lov när nått sånt skönt tar slut börjar ett helvete!
Det blir dags att gå upp tidigt, sega igenóm massa lektioner som man ändå inte bryr sig om, få prov och läxor, allt snack om eget ansvar och planering, jag känner verkligen inte fört.
 Men det ska samtidigt bli skönt att träffa folket, ha nått att göra om dagarna ( förutom att sova) och att man ser fram emot nästa lov/ studiedagar. Det va nån som sa till mig att det bara var typ 17 veckor kvar till sommar lovet, de gillas starkt!!
Att bara få driva omkring i 8 veckor, eller va det är, leva livet och va med vänner, festa och bara chilla. Har ju bara 3 sommarlov kvar för sen måste man ju ta semester och den ligger ju bara på 4 veckor, Så i sommar ska jag verkligen njuta av min frihet ! Hoppas ni också ska göra det !
hmm känner att det här inlägget blev långt men nu är jag i alla fall lite mer pepp på att skolan ska börja, så att jag kan få sommarlov snart! ♥

Inspiration, inspiration, INSPIRATION!


Nkpg

Hmm dålig uppdatering, svar ja! Men räcker inte tiden till så gör den inte de.
Har haft väldigt sköna sista dagar av lovet. i fredags blev det att va hemma hos Ida med Mia och sen på kvällen/ natten åka bil med Robin, Markus och Andreas.
I går firades Martin (kusin), och sen på kvällen sov Ida och Mia hos mig, massa myyys!
I dag vakna vi sent och sen blev det en behövlig runda på stan och en fika, det nya jag har i min garderob nu är en lilla bikini, solglajor och en tröja, biler på de kommer nån dag (: hade inte så mycket pengar, men dom kommer rulla in på kontot den här veckan ! ;)

PUDELN!

Åh vad vill du ?

De här fina magtröjan köpte Ida och även jag ska göra det kommer bli sjukt fint till shorts, brunbrända ben och ett par glajor !

Dagens♥


Idas place!

Ida Tholander du vet inte hur saknad du har vart, du vet inte hur många gånger man har satt på en gammal låt från " tiden" vi va och bara tänkt tillbaka.
 På alla gånger vi hängt i viken i - 20 grader, tyg skor och en liten skinn jacka. Men man gjordet för att få vara med folket, för at få vara med dom man tycker om, den gången vi tälta på din tomt, alla fester, alla sjuka jävla saker vi hitta på, och alla skratten. Men fan vad vi levde livet då!
 Det är skönt att ha dom minnena men det är ännu skönare att få träffa dig, att just nu få sitta i ditt rum och prata om alla minnena, alla beskymmerna, alla problemen, men jag lovar dig gumman att allt kommer bli bra, allt kommer ordna sig, allt kan bara bli bättre från och med nu ! Kommer alltid finas vid din sida! ♥

Älskar dig!♥



Sköna Ålödagar!

Helt otroligt sköna dagar, guld värda !♥

Flickorna i randiga pyjamasar!

Och när skotern stannar är det bara att börja gå!...


Hemma

Mindre skönt att vakna i morse och upptäcka att det va - 20 grader, men det stoppade inte mig och Flisan upp till stallet och ta hand om djuren bara!
Hade knappt något batteri i kameran så det har knappt blivit några bilder, men några dagens på mig och Flisan   hann jag allt med ;)
Blir att åka till tandläkaren vid 7 10 i morgon skulle vilja skriva att det är för att jag ska få ta bort min lilla skrott hög i käften men nej, nej det är bara för att laga och spänna, inte kul!...
Men efter det blir de ut till lilla gryt och Ålö igen, syns vid tio i morgon Flisan, då ska jag väcka dig på ett härligt sett ! ;) hehheh ..
Nae nu ska jag mysa ner mig i soffan med popcorn och Big Brother, hare bra! :)

Dagens

Dagens


På en ö

Ja det blev ännu en kall åktur på skotern ut till Flisans lilla ö, som vanligt hade jag förberätt mig jeans och en tunn stickad tröja, men den här gången hade jag iaf inte skinn jackan utan min stora dun jacka..
Vi hade en riktigt skön slappar dag i går varken jag eller Flisan orka göra nått, föruton att baka, baka, baka!
Vi va värsta mästarna i köket och resultatet smakade riktigt bra ! ;)
I dag vakna vi riktigt sent sen bara vallat alla hästarna ett varv runt ön (:
Vet inte vad sóm sker i kväll men säkert nått riktigt härligt, vi höres!


Racer Bettan

I går blev det en skön hemma kväll hos Sofia, blev att träffa Doggen en snabbis när vi skulle ut till ICA och köpa cola (Y) Sen blev det snabbt in för att kolla på big brother, jag hann inte se så mycket för jag skulle med en buss vid tio. Men det verkar ju skit bra kommer nog bli en härlig säsong med skönt folk, fester och mycket folk som skämmer ut sig, ser fram emot det ;)
Nae nu ska jag snart slänga mig upp på racer Bettan och cykla ner till bussen, för nu blir det att möta upp Flisan och sen vidare ut mot Ålö och va med henne i tre dagar  Kommer hem på onsdag en snabbis, men ni kan räkna med att det nog kommer va dålig uppdatering tyvärr! ....

Bettan!♥


.

I dag blev det att gå upp redan vid nio när klockan ringde, dags att masa sig i väg till träningen. När man äntligen har tagit sig ner till rr, så visar det sig det att vi bara var fyra pers som skulle träna, men bra som vi är så bytte vi om ändå och körde match 3 mot 3 ( inklusive tränarna), mycket skönt!
Just nu sitter jag hemma hos min lilla plutt vi ska snart gå ut och möta Douglas! Va ett tag sen man va med den filuren.
Vi hörs! ♥


Min kväll

Min kväll räddades av glass, en konversation med Daniella, musik och massa härliga " Alla barnen skämt" !
Bjuder på några nu innan jag ska sova! (;

Alla barnen aktar sig för styckmördaren utom Lasse,
-För han ligger redan i en kasse !

Alla barnen tittar på det brinnande huset utom Rut,
-För hon tittar ut !

Alla barnen fick rädda sig i livbåten utom Mats,
-För han fick inte plats !

Alla barnen kom när mamma ropade utom Peter,
-För han vet inte vad han heter !

Alla barnen spikar kistor utom Elsa Wiik,
-För det var hon som fick va lik !

Alla barnen leker krig utom Frank,
-För han ligger mosad under en jättestor tank !

Alla barnen blev mätta utom Sandra,
-För det var hon blev uppäten av de andra !

Alla barnen tittade ner i vattnet utom Bengt,
-För det var honom som de andra hade sänkt !

Alla barnen hade roligt på festen utom Pekka,
-För han var den förste som däcka !

Alla barnen lekte kannibaler utom Arne,
-För han blev chiliconcarne !

Känner att humorn är på topp, God natt!


LÖRDAG

 

fiut om Otippat: sicken brutta ! aa vart kommer jackan ifråån ? ;)

 

 

maja om Otippat: snygg jacka, vart har du köpt den? :)

Svar: Tack, hehhe har ingen aning, mamma :) 



Hmm har blivit en hemma kväll för min del, skulle åkt in till stan men planerna ändrades.
Längtar efter en stor skål med godis, ett glas cola och bara mysa ner mig, men skåpen ekar tomma och jag har ingen lust att hoppa upp och trampa i väg typ en mil just nu... Så det blir ett glas saft och nått gammalt kex (Y)
Men men så ortoligt skönt med lov nu, har inte några planer men det blir nog att åka ut till ålö nån dag, träffa folk och festa lite, känner att det kommer bli att sova mycket med!

Hoppas på att träffa dessa sköna personer tomorrow! ;)

Förfest!!

Fy fan vilket jävla drag det var i går, tror knappt att jag stod still en minut. Körde på dansgolvet med brudarna och annat folk, mycket trevligt! Känns så skönt att bara dansa som om det inte finns någon morgon dag, bara släppa loss och vara lite vild för ett tag, det är ingen fest om ingen dansar!
Det var folk ( Flisan) som knappt inte hade tid att dansa, Hmm undra varför? ..
Kommer lite bilder från "förfesten" tog inga på Deja vu men kommer mer bilder sen när Linn har skickat dom ;)
Hmm förlåt mina lilla pulla om jag råka väcka dig i natt,någon annan som fick ett härligt samtal/ sms i går? xd




En perfekt kväll!♥


Shullelulle

Färgningen av hår är på hög nivå här!
Har precis färgat utväxten på Flisis, kan ju lugnt säga att jag är helt värdelös på att färga folks hår (resultaten har inte blivit dom bästa direkt) men ändå så brukar folk fråga mig... hmm?
Aja vi får hoppas att det blir bra inte så kul att se ut som en kyckling i huvudet när man ska i väg på " fest" ´..
Får se resultat sen, nu ska jag ut och skälla på  pappa så att han åker ner och hämtar resten av gänget, då blir det mat, sen ska vi sju tjejor göra oss i ordning, HJÄLP!!!!! Det känns som om det här kommer ta några timmar...
Sen kör vi!!!!

Hmm, hjälp! det ser lite ruttet ut :S

Så här vacker är jag när jag ska färga folks hår! ;)


Saknar!

Börja kolla på massa gamla bilder och minnena kommer tillbaka! Jag saknar tiden från när man va liten, när man klättrade i träd, lekte, smuttsade ner sig, duschade i regnet, va på kalas, när man inte hade några bekymmer och man kände sig fri!
Ens största bekymmer va om man skulle hinna hem i tid, om veckopengen skulle räcka till allt godis man hade plockat i hop, vem man skulle leka med vilken dag, och att man skulle hålla koll på sina leksaker så dom inte försvann.
När man kände sig som en fågel och bara drömmde om att man kunde flyga när man satt i trädets topp, när den som kunde klättra högst upp var coolast.
Man visste exakt när barnpogrammen börja, och om man vakna åtta på en lördags morgon så hade man tagit sov morgon !
När man hade en lekerstuga, dockvagn, tusen mjukisdjur alla hade ett namn och man kunde vart ända ett!
När mamma var den bästa personen i hela världen och pappa var den människan som kunde skydda en från allt ont. När man hade mardrömmar så man var nära att skita ner sig.. och mamma kom ner och la sig hos en och stanna där tills man vakna på morgonen.

Det känns fortfarande som om jag växte upp för fort!... men den tiden gjorde mig till den jag är i dag, så tack till alla som stod mig nära då och som fortfarande stå mig nära.
Älskar er nått enormt!♥


Jag och Sofia♥

Isabelle och jag ♥



Hahaha SAKNAR!! ♥


Otippat

Barbados dunkas på hög nivå, vet i fan hur jag halka in på de. Men kända att lite gay musik va precis det jag behövde, när jag ändå är ensam hemma så är det lika bra att köra på. Ingen som kan säga till en att man ska stänga av för att man inte hör vad den extremt intressanta sportkommentatorn säger. Fattar inte varför man inte bara kan se vad Zlatan gör med bollen, måste man också höra på nån gammal gubben ( som ändå ska gå i pension snart)säga att Zlatan passa bollen.... Är det bara jag som stör mig på såna saker?
Hmm har precis lagat mat och kan lugnt säga att det såg äckligt ut och smaka likadant! Fan också och jah som va så hungrig, jaja det blir att svulla mackor ist (Y)
Min kväll kommer att spenderas med att städa garderoben och plocka ordning på alla mina kläder, samt välja en outfit till i morgon, så kanske slänger in en bild sen fall jag hittar något

Några bilder från träningen i går när vi helt oväntat skulle ut och springa som uppvärmning, och man var helt oförberedd så det blev conversen och dunjacka (Y`
Plus en halv dålig dagens (;

stretching på hög nivå!!


Tighta jeans från Cubus
Slapp stickad tröja från Gina
Stor dun jacka, convers och accesoarer


Jofama by Kenza

Verkligen älskar kenzas grejor hon designar och när dom här ligger i kollektionen kan man inte bli annat än glad!
Men tyvärr så är jag inte milijonär och kommer nog aldrig bli, men drömma kan man alltid göra!
And if I had the power så skulle dessa läckerbitar vara i min garderob redan i morgon !


Bilden tagen från Victoria törnegrens blogg


;;

Åh mums! Dom här godingarna ska bli mina när man får lite pengar i plånkan igen, just nu är det andra saker som ska prioriteras.....
Sitter och kollar runt och fy fan vad jag längtar till sommaren! Att bara kunna slänga på sig ett par shorts, slappt linne, solglasögon och ett par sköna sandaler, sitta på stranden med goda vänner, en eld, nån söt kille som sjunger och spelar gitarr, sen när solen går ner samtidigt som man dricker något gott..... Åh ge mig sommar NU!!


Alla hjärtans dag!

Ja det kan ju inte va nån som har missat att det är Alla hjärtans dag i dag eller?..
Sitter hemma helt ensam, gjorde mat till mig själv nyss och kvällen kommer spenderas helt själv!
Men jag deppar inte för det nej, har vart med sjukt härligt folk i dag i skolan och fick ett underbart gulligt kort av Martin så jag ler från öra till öra !
Så hoppas att ni alla får en skit bra dag i dag och alla ni som har en kille/ tjej pippa inte för mycket bara det är en dag i morgon med! (;


Min Fredag!

Grymt bra kväll med Sofia, Sofia och Johanna!
Tycker synd om alla som mötte oss fyra mongon

Älskar allas poser !

1, 2, 3  ....

Hoppa!

Sofia Eklund och Sofia castegren                          ↑




Fredag!

Hade hopptas på när jag cykla ner på racer Bettan till bussen i morse att bussen verkligen inte skulle dyka upp! Men självklart kom den så de var bara att sätta sig och åka med in, matte första lektionen och sen nån lektion med Annika. Jätte skön va den, satt bara och lyssna på musik och sen prata hon bara lite (Y)
Har precis vaknat upp från min powernapp och ska försöka få tagi Sofia på nått sätt. Sitter just nu mitt ute i ödeskogen utan mobil den har dött :( och utan hem telefon, så vet inte riktigt hur jag ska lösa det här!!
Men Sofia om du ser det här, så skriv på facebook då!
Blir nämligen att röra sig in mot staden i dag tror jag och träffa min extremt saknade Sofia! Va ett par veckor sen man va med nån som har samma extremt dåliga humor, samma garv och är lika lätt road som en själv!
Vet inte vad som kommer ske i morgon, men hör av er fall ni vill ses!

+

Dagens


Svart paljett

Kom på att jag inte har visat mina nya paljettt shorts från New Yorker. Som jag köpte för några veckor sen på rean, för 49 :-
Jag tycker att dom är sjukt snygga, sitter bra och är bekväma, har nog tänkt att ha dom på deja vu på fredag, då ska ja shaka hela asset av mig. Se upp för här ska de fan dansas!
Tog även ett kort på mina nya jeanstights som jag fick av Josefin, helt nya men tyvärr så var dom för små för henne, skit bra för mig! (:
Men snacka om att de var svårt att få på sig dom, fick knappt över dom över lårena, men efter lite hoppade så satt dom !
Blev ingen träning förut heller den blev inställd pågrund av det här jävla snöandet!! Hallå vad händer, ena dagen en skön vår dag typ, och nästa värsta snöstormen?? Fattar ingenting..
Nae istället för att deppa nu ska jag ta en varm och skön dusch och sen läsa lite svenska....


Så här snygga är vi !

Missade ännu en buss!!!
Skulle ha åkt hem i morgon, men när jag och Flisan hade cyklat typ 10 mil och äntligen hade hittat en busshållplats och stått där i en halvtimme och de inte hade kommit en buss än, så gav vi upp och bestämde oss för att jag skulle sova över en natt till och åka hem på torsdagen. (Den bussen jag skulle ha tagit på torsdagsmorgonen kom aldrig så jag fick stå ute i världens snöstorm i en timme ungefär, tills det äntligen kom en buss! Ungefär runt den tiden jag skulle ha vart hos tandläkaren, de va ju bara att ringa och avboka och hon tanten som svara vart as tjurig, men vadå inte mitt fel att bussarna inte kommer!) Så vi tog på oss våra extremt söta reflexvästar igen ( min gick precis runt ena axeln) hoppa upp på cyklen med punka på bak däcket, i -20 och började cykla tillbaka till Stenholmen igen. Och fy fan vilken jävla work out de va har inte varit så slut på länge, efter 10 meter ungefär va jag tvungen att stanna för att andas..xd
Har varit skit kul att hälsa på Flisan, hennes skola, och alla hennes friends Får hoppas bara att hon vill ha tillbaka mig en gång till, annars får jag väll tälta på en åker elller nått
Nae nu blir det att äta, packa och dra i väg på crosswalking med brudarna♥

Flisis efter the bike ride


Vreta

Sitter med Flisan just nu, missa bussen, men som tur är går nästa snart. Kommet inte orka att skriva ett inlägg i kväll, men uppdaterar i morgon, puss♥

Vretabus

Bussresan gick bra, men va så jävla nervös att inte hinna med den lr att jag skulle hamna på fel buss, sprang runt som en idiot på perongen och försökte att hitta rätt, till slut hitta jag bussen.
Möttes av en Flisan som tydligen hadena fram lr att jag skulle hoppa på fel buss, men allt gick kanon! (Y) vart ute och sprungit, hmm vet inte om jag kallar att gå springa ?
Jaja de blev att gå typ 4 km kände mig som en riktig stadsbo för engångs skull, convers en liten tunn skinn jacka och jeans. Medans man va 5000 mil out i fucking no were och alla man mötte hade stora stövlar och overoler, som tur va så hade ju Flisan lite skit att låna ut till mig 
Blev massa stallmys, äta mat och nu sitter man och lyssnar på två idioter som sjunger, fy fan så de låter......





Blir att hänga på den här enormt sexiga människan till vreta i morgon♥

Peeendeln

Sitter på pendeln nu ut till Linköping, vreta och bästa Flisis, ska snart gå av och sen ta en buss ut till Brömmingen lr brännige lr nått sånt, sen gå 4 km i skogen. Hmm läskigt vad händer om jag tar fel buss, åker med ut till ett random place, hamnar ensam ute i skogen, har ingen täckning så jag är helt alone, och när man ska kollar när en buss går tillbaka så va de den som nyss gick den sista och bussen går bara en gång i veckan på tisdagar ut dit. Lite som den där filmen när dom fastnar i en lift och den är -18 lr nått och liften öppnar inte förns om fyra dagar, fast min bussresa kommer vara snäppet värre. Folk kommer leta efter mig i stora skallgångar men jag kommer va flickan som hittar civilisationen efter fyra år med 2 meter ben hår och håret i en stor rul, jag kommer lukta som en stor soppstation ( inte duschat på 4 år lixom) har bott i en hydda jag har gjort av gran ris och den ända mat jag fått i mig har jag plockat eller jagat och slaktat själv.
Fan nu ångra man att man plocka ner smink, plattång och en kamera. När jag ist skulle ha plockat ner ett tält, sovsäck, tändstickor och MAT!! Shit de här kommer bli resan from hell, men men om jag inte har uppdaterat min blogg på några dygn kan ni väll börja leta?? :O

Sweatpants

I dag blev de mystilen fult ut, hade ingen insperation i morse och palla inte prova 251 olika outfites så de blev ett säkert kort, mina as sköna LISA byxor! Och min nya stickade tröja från New yorker och så klart min gröna halsduk.
Har bara gått runt och degat, myst och halv sovit i skolan i dag, mycket skönt. Vi avsluta med en bra lektion i dag nämligen massage och de va skit skönt koppla av och Josefine va jätte duktig på att massera
Skulle gå in på google translate för jag visste inte hur man stava till sweatpants....xd
Och pappa blev helt fascinerad och tyckte de va skit kul med alla ord som "hon" säger fel, så vi sitter och gravar till de, eftersom vi båda två har så sjukt bra humor!
Nae nu ska jag packa min väska för i morgon bär de av till Linköping efter skolan, mycket nice! ♥


Dag 2

Spela två matcher i dag, men förlora tyvärr båda två så vi kom på 16 plats av 24. Men fan nöjd ändå, tror faktiskt att det är första cupen vi är med i som vi inte kom sist eller näst sist , hehe xd
Såg inte finalen så vet inte vem som vann men de stod mellan IFK a- lag  och Eneby a-lag när jag drog där i från för att fira den lilla älsklingen Mathilda som fyller 17 i dag, hurra, hurra, hurra! ♥

Det här kom Karin på (Y)

Tränarna, härliga grappar!

Mathilda ♥

Syster blir alltid lika söt på bild


Dag 1

Upp tidigt som fan i morse ner till torget helt död, in till stan´, börja värma och sen var det bara att köra!
Förlora första matchen mot eneby med 11- 0 xd
Vann andra matchen mot katrineholm med 3-1 ( jag gjorde 2 mål, ett med röööven ;)
Ut till ingelstad och käka en jävligt god thai buffè  och blev även en runda, hitta lite skit!
Sen så blev de att möta Frövika som också blev 2 i sin grupp, börja jävligt bra jag gjorde mål och vi ledde med 1-0 i typ 10 min sen när det va 40 sek kvar så kvittera dom och de blev straffar, men då tyvärr förlora vi så det blir att tävla om platserna 9-16 ( av 24 lag) i morgon! ♥


22:37

En bild säger mer en tusen ord men, god natt!♥



Två idioter i ett stall

Blev första träningen ute på gräs, konstgräs då dock men fy fan vad underbart de var!
Det blåste på rätt bra så man var som en stelopererad morot när man sprang runt, men vem fan brydde sig man va ju äntligen ute. Det blev en lugn och skön träning, mycket skott övningar och sen avsluta med små matcher. Riktigt mysigt så där inför cuppen, som vi förövrigt ska spela i morgon!
Känns skit bra nu och hoppas att nån man känner dyker upp för i såna fall ska den personen få fota gärnet, lite bilder till bloggen är alltid bra!
Kanske uppdaterar i morgon kväll men får se hur trött jag är !
Men nu till rubriken!
Kort,kort dag i skolan, hem packa, ner till rr, träffa Ronja och snacka med henne om precis allt! Riktigt skönt att se den lilla muppen !
Vidare till Melinda och ut till hästarna som hon Maria har hand om. Älskar att man är så sjukt sexig i alla 280 tusen plagg man drar på sig och sen ett par tighta rid byxor över de! (Y)
Det vart en tur ut med heeestarna också så klart, Melinda på Lufa ( Full kontroll) och jag på Hrekkur ( som en jävla katastrof som går på amfetamin, stutsa runt som jag vet inte vad och hästen gjorde som den själv ville) (y`Men de va mysigt ändå, sen vart de att mocka och se på när melinda kravla runt i massa spån


Älskar dig! <3


Träning

Kom hem nyss efter en väldigt tröttsam dag i skolan. De positiva va att vi hade sovmorgon och att vi va på skolbio den va ganska bra men lite seg, men budskapet va väll bra !
Åt nyss och ska snart dra i hop sakerna och åka i väg på träning! ♥


Hårmunken

Har nu provat min lilla munk som jag köpte i fredags när jag var i HC med josefin och rebecka en snabbis efter skolan när jag vänta på Flisis! Jag kan verkligen rekommendera en hårmunk till nån som jag, som har problem att få upp en snygg "bulle" på huvudet. Tyckte att ja fick till en bra form och att de ser hyfsat ut,  79 kr på glitter (Y)
Man sätter bara upp en tofs klär tofsen igenom munken sen virar håret runt och fäster håret med spännen.
Det fanns några minus med munken :
- Att jag var tvungen att använda 711 hårspännen för att den skulle sitta och håret skulle va på plats
-Att forman först såg helt fucked up ut och att man såg munken
- Att det tog lite tid att få till den
Men övning ger färdighet som pappa brukar säga-.-
 Så det är bara att träna på, att få till de bra!


Och nej John det är ingen fittskrubb lr  penisring! xd


Kom precis på att vi har sovmorgon i morgon, för vi ska på nån skol bio i morgon och den börja lite senare. Så nu ska jag duscha kolla film och sen gå och sova!
God natt !♥


Uttagen!

Jupp, jupp jag längtar som fan nu till helgen för de blir att spela i cupen!! Är as glad,Woho!
Det känns skönt som fan, vi kommer spela 3 eller fyra matcher på lördagen och på söndagen vet jag inte än utan det beror på hur det går på lördagen. Men kom till mässhallarna vetja om ni vill se Maria, Linn och mig själv äga alla på plan, hehe!!
Det känndes as skönt attt veta att man ska få spela i helgen, men sen börja träningen....
Oh fy fan vad jobbigt det va!!! Vi körde massa styrka, intervaller och avsluta med lite matcher. Ett rejällt pass, hoppas bara nu att man är redo inför matchen, vill inte känna att man inte hinner med i tempot direkt xd
Hoppas nu bara att de 2 skönaste tjejorna Daniella och Amanda kommer och kollar och hejar på för dom två får en alltid på bra humör!

Hittade en extremt söt bild, säkert 4 år sen ! (Y)


Köpte en hårmunk i fredags förresten när jag va på stan, ska testa att sätta upp den nu snart och se hur det blir, drar in ett inlägg lite senare!

Datakunskap

Tyckte inte att de va värt att ha en håltimma på 3 timmar, så tog en behövlig sovmorgon i dag. Kom till skolan för nån timme sen och har nu datakunskap, ska egentligen göra nått data prov men pallar verkligen inte och vi slutar ändå snart.
Känns bra med en kort dag vi har bara naturkunskap och sen ska jag till mamma innan träninegn. Kommer bli skit kul för i dag får vi reda på vilka som blir " uttagna" till helgen när vi ska spela Nt- cupen, tror inte jag kommer få vara med för dom skulle gå rätt mycket på hur många träningar man vart på och hur man har presterat, men hoppas kan man alltid göra!
Annars blir det att sitta på sidan av och heja på...
Ne nu ska ja kolla lite bloggar innan vi slutar, ♥

Felicia om Äckligt skönt!:

Bästa helgen på länge ! måste göras om tkr jag ! :') har juh saknat er brudar ! <3
Svar: Aa vi måste absolut göra om de snart, älskar helgerna med alla er! Men kommer ju till VRETA snart! ;)♥


RSS 2.0