Hmm?

Efter en paus på nästan 3 veckor om jag räknat rätt, längtar jag så efter att få kunna blogga igen, men med en halft fungerande dator så går det inte riktigt som planerat.... Nytt modem hoppas jag kommer snart så jag kan sätta i gång igen.

Kameran is back och en lägenhet fixad flyttlasset går om 10 dagar och det känns helt otroligt jobbigt och konstigt. Men samtidigt skönt.. :)
Hörs snart !


Bloggpaus

linn om UNDERBART:
ååånej! :p
ska ni flytta till stan igen? :o eller ska du flytta själv?


SVAR: Ja det är dags att flytta igen, bara att packa och flytta på sig, tydligen är hon på väg hem....Kan ta det på träningen i morgon! <3


Känner att jag tar en liten paus tills jag har fått tillbaka min kamera, det är roligare att uppdatera med bilder ist för bara text...
Sen så när inte mina fina vänner piggar upp mig i skolan/ efter skolan. Som i dag när jag träffa 2 underbara saknade personer, tog det lugnt ett tag med dem och sen vandra vidare mot Vasa parken och några bra timmar med Albulena, Cathaysa, Simel, Martin och 2 till, " sola", kicka lite boll och tog det allmänt lugnt ! Så håller jag bara på att packar här hemma, vet inte än riktigt vart vi ska bo än, men om 2,3 veckor bor jag nån helt annanstanns iaf...
Några bilder från i tisdags:



Ha det skit bra! Så hörs vi snart igen !

UNDERBART

Fasiken vad jag ÄLSKAR vädret !  Shortsen åker på i morgon för jag var nära på att dö av värmeslag, när jag var på stan förut.. Har även vart och kollat på en lägenhet i dag, Lindövägen 4. En stor och lufftig lägenhet, får svar i morgon fall vi får den .
Helgen har vart klockren solig, underbart folk, roliga stunder, helt enkelt perfekt! Förutom att jag tappa bort min kamera i lördags,men fick veta i söndags att Viktor hade fått med sig den hem, hoppas att jag får tillbaka den snart, för nu kommer de va tomt på blogggen!... Och att jag, Maria och Melinda var tvugna att gå upp kl halv nio på söndagen för att sälja korv, mindre skönt att va bakis bland 118 pensionerer. Men efter en power napp i solen och några bullens så va man på topp igen ! Skönt att få lite färg på sina bleka ben och att avsluta hela dagen med en fet pizza och en slapp kväll i soffan!
´Känner att jag avrundar detta extremt tråkiga och intetsägande inlägget, med några gammla bilder!










Gammla bilder, men det va ändå inte så länge sen! ♥


Kommer nog inte bli någon upppdatering i morgon, ska fika med en kompis direkt efter skolan och sen hem och packa, blir nog ingen träninge heller för min del..



Chillar galet i solen!

Fina vädret är här, solen ligger på, hoppa i min bikini förut gjorde frukost och gick ut och satta mig, så mysigt! Hela jag luktar cocos, kör på sololja så jag kan bli lite brun nån gång, det är jätte varmt och härligt, här skulle jag kunna sitta hela DAN!  Men måste snart börja packa, snart bär det av till Maria grilla lite med hennes familj och sen fest i kväll. Ska bli skit kul att träffa lite gammalt folk, hoppas på en grymt bra kväll!
Men nu ska jag njuta av de få minuterna jag har på mig här i solen, ha det skit bra i dag folket !


Kanske dags att skipppa conversen och köra på öppna sko? ;)

              


Derbyt

Som sagt blev att spela match i går mot Viken/Gusum, gick så där tyvärr, förlora med 2-1...
Fick vara med i start elvan och var galet nervös, va tvungen att byta för pollen skiten, men efter en dos astmasprej och vad som kändes som ett paket extra spearmint uppkörd i näsan va jag tillbaka till andra halvlek. Då var det verkligen våran MATCH! Pressa som fan och bollen rulla mest på deras planhalva. De va även då vi lyckades få in vårt första mål och hade massa mål chanser men fick aldrig in den... Men jag är galet stolt över alla tjejorna, för fy fan vad vi kämpa!  Kändes även bra när man såg hur stolt och glad Jonne var efter matchen,även fast vi förlora, äntligen har vi visat att vi kan spela boll på riktigt!

Va skit stressad efter matchen när man hade en tjatande Dogge som skickade 1765 sms om att jag skulle sätta fart. Aja väl inne i stan blev jag upphämtad av Dogge, Sofia och nån Jimmy, mot Media Markt och utebion, "i rumden finns inga känslor" Den hade redan börjat när vi kom, eftersom jag var sen.
Var lite små mysigt så där, kändes som om man va med i en 50- tals film eller nått xd
Men tyckte sjukt synd om alla små killar i reflexvästar, rollerblades och hjälm som åkte runt och dela ut popcorn och läsk, såg inte allt för kul ut! ^^
Men tack för kvällen alltid lika kul med er
Kom hem i natt vid två nån gång och var helt galet trött så däcka direkt, så det blir lite mer att ta tag i dag ist, nu står en frukost på mitt schema!



 Min lilla Senortia gillar att vara med på bild iaf :)



                           Aka Dino

Sjukt stressad!

Har äntligen hunnit hem nu, har precis ätit, bytt om till mina sköna shorts är typ 200 hundra grader i solen, och packat. I till stan nu först sen vidare mot rr MATCH står på schemat! Är riktigt jävla taggad ska spela skiten ur Viken/ GUsum.. !  Hoppas vekligen på vinst! Men ni behöver INTE komma och kolla, är redan sjukt nervös så de räcker, men nu måste jag sätta fart. Ha de gött i solen !
Lite sköna bilder på mina skönheter i dag när vi drog ut och åt med klassen !

Datan är seg som f** så hinner bara ladda upp en bild, mer kommer senrae i natt :)


Nationellt

Umf känner att jag hatar skolan ännu mer när man ska tvingas ha massa svåra, komplicerade prov! Kan ju inte säga att det är så jag gillar att starta min dag, men alla ettor gör ju de så.... Och sen för att toppa allt skulle vi springa 3 km runt strömmen! Alla mina små skönheter i SMOP hade taggat som fan till det ( även jag ) sen när vi står där uppställda,nervösa som fan, tror att hela vårt betyg hänger på denna lilla jogging turen. Meddelar våran gympa lärare att det bara var övning inför 2, det är då man får BETYG! Åh snacka om att jag ville dränka han! men men sprang på som fan ändå, kom först av alla och  fick MVG- tid vilket jag var skit stolt över !  (Hehhe skrytarn) 
Plus att vi fick slippa den sista lektionen i dag, skulle i väg till statsmuseet eller konstmuseet, i alla falll skulle vi ha kollat på romer och sen skrivit en reflektion på det. Men eftersom inte Annika ( läraren) har kommit tillbaka än, så blev det inget med det, vilket var mycket skönt!
Tog en PW när jag kom hem och nu är jag skit pigg, vet inte hur jag ska spendera resten av min kväll, kanske börja packa eller nått....




Aja kanske skriver nått mer sen, ha det göttast så länge ! :)


Årets sommar"plåga"?

HELT KLART! Har kärat ner mig totalt i den här låten, jag kommer dansa som fan till den här och hela 2011 kommer och förknippas med " vill du ligga med mig då" LÄTT!



Ett öga för detaljer

Nya shorts från Hm. Har inte bestämmt mig om jag ska behålla dem eller inte än, man har ju några dagar på mig... Antingen kommer dom hamna längst in i garderoben och inte användas eller så kommer dom bli ett par sommarfavoriter... Just nu lutar åt det senare!






Kan nog bli ganska snyggt med en magtröja till eller instoppat :)


Matchenslirare!

Sitter hemma och tycker synd om mig själv ( nu igen ) pollen/förkylning, lätt illamående och skit ont i höger vad eftersom de va nån jävel som sparka mig stenhårt i går på matchen.... Matchen gick förresten skit! Kom dit med 14 pers. Kom hem med, 3 skadade och en stor förlust med 6-0 mot blacka på det, var inte så där jätte kul! Men jag vart i alla fall matchens lirare så fick med mig en stor, fluffig, skön handduk hem!
Känns skönt att veta att man gör nått bra på plan och att folk som är där och kolla ser det, även fast jag själv tyckte att det gick skit och att jag inte alls bidrog med nått. Så känns det bra att bli uppskattad!

Åkte hem ungefär efter halva dan i skolan, eftersom jag inte mådde bra. Men nu ska jag se om maten är klar,ta en power napp, kolla på gammla BB avsnitt behöver komma i kapp lite där, får se om jag mår bättre efter det !



                                 Dagens


Lag SM

Fredagen va en kort och skön dag, gick runt lite på stan och i hageby medan jag väntade på Maria som skulle sluta jobbba, hem till henne och kollade på när hon och Melinda red, sen vart de en chill kväll och hamna i sängen väldigt tidigt!
Men det behövdes eftersom alarmet ringde vid halv fem snåret, yrvaken som man var, va det bara att klä på sig rafsa i hop sakerna, hinna äta lite och börja packa in allt i bilar och hästarna i hästtransporten.
Kom till Linköping/Stenholmen och började packa ur allt och bytte om, insåg att skorna va för stora och byxorna för små, men efter lite hemma mek så löste det sig.
Jag var sjukt nervös när jag skulle in på bana men efteråt va jag så jävla glad och stolt över mig själv ( ramla inte av eller gjorde fel "program", som förra gången xd )  the little horse och alla andra i laget, nu väntar vi på besked om vi kom med i lag Sm eller inte..hoppas de iaf. 21 maj får vi veta, men jag har nästan räknat med att vi kom med  Alla var så sjukt duktiga!







Kom 2 i flaggloppet :)



                                     ♥


Valborg spenderades i Gusum av alla ställen, med eld och skönt folk! :)


hdg

Seg uppdatering men helgen har vart smockfull! Lag-sm, valborg och match. Skriver mer sen ska i väg på match nu i Blacka, hoppas på vinst ! Ha de gött!

RSS 2.0