Äckligt skönt!

Haft den bästa helgen på länge! Har vart så sjukt skönt att vara med gammla vänner och bara va sig själv och garva hela jävla tiden! Löwe it!
Har inte haft tid eller ork att blogga i helgen för det har vart full jäävla rulle hela tiden
Har blivit massa skoter åkadend, kneeboarding?, pulka åkande, ta upp nått nät 118 gånger, firat Alma och Flisan och bara haft de jävligt skönt och soft!
Aja här kommer lite bilder! ♥



Vissa gilla maten (Y)

Alma 1 år, Flisan 17!♥


Bästa brudarna!

Har det skit bra med bästa brudarna på ålö, uppdaterar på söndag när jag har kommit hem! ♥


Dagens + några av inköpen

 Min kväll kommer bestå av plugg/dusch/ sova (Y)
 



Oversize tröjan

Den stickade

knästrumporna

Sitter i skolan !

Sitter i en datasal med Dino, Martin och Josefine och har hål timma, dagen har vart sjukt seg och den blir inte bättre av att vi ska ha ett mongo i 4 timmar innan vi får gå hem!...
  Kolla runt lite på bloggar, fb och några hemsidor nyss, borde kanske ta itu med läxorna som bara ligger på hög, men pallar inte de, sparar de till någon da då regnar ist
 Det blev en SNABB runda på stan i går men hann med att fixa klockan, och gå och kollar runt lite. Hitta också en tjock stickad tröja, en oversize tröja, örhängen, en ring och knä strumpor, så lite nöjd va ja iaf!  Bilder påt kommer sen när jag kommer hem.

Blir även att gå på stan i morgon med mina pullor, Linn och Maria, innan ett hårt pass på träningsverket., mycket skönt! Men hörs senare! ♥

 

 


`-

Klar med städningen och de nu. Ska dra på mig lite kläder och sminka mig lite snabbt och sen bege mig in till stan, får se om jag hittar några fynd. Annars ska jag bara fixa till min klocka så den passar!  
Ska bli så skönt med träning i kväll ska verkligen köra på, och sen blir det att sova hos mammsen. xoxo

Ledig!

Så jävla skönt va det med sov morgon i dag!  Skulla egentligen vart frilufsdag i dag men hade ingen lust att åka till romme och plus att jag inte hade beställt några skidor och vill inte sitta i en liten topp stuga och dricka varm oboy i 7 timmar.  Så kände att jag var värd en ledig dag!
Jag har precis ätit frukost och nu ska jag städa rummet lite, det behövs verkligen! Kommer knappt in genom dörren längre, sen blir det nog att fixa naglarna lite och ta det lugnt innan jag ska i väg på träningen i kväll. Men är också sjukt sugen på en runda på stan, har inte vart på stan sen innan nyår och behöver uppdatera min garderob lite.Är sugen på några oversize tröjor, jeans, en ny skinnjacka, knästrumpor och några fina skjortor! Får pengar i dag ju för det är ju den 25!  jippie!  
Nae nu ska jag sätta fart, om jag ska bli klar i dag, hörs senare!   

Från Olles fest!


Marias place!

Hann inte med bloggen i går, blev att stressa hem från smedby och vi missa så klart bussen ! Så de blev att sitta i rese i en timma innan vi kunde fara vidare, väll hemma blev de att slänga sig in i duschen göra sig i ordning och sen kom en liten del  av släkten iaf. Vi har nog aldrig vart så några på ett " kalas" förut, men de va lika kul iaf.
Fick en klocka, pengar, presentkort, en cykel och pengar ........:)

Det blev att gå upp tidigt, tidigt (nio) packa alla saker och sen sätta sig på bussen, hem till mamma och va hos henne nån timma innan jag skulle på träningen. Vart även ett hårt pass i dag med, svettades mycket och hela kropppen va körd. Men de är ju så det ska vara, efter träningen vart de direkt ner till Birsa med Maria och köpte godis, de är verkligen då man känner sig bra och absolut inte att träningen va onödig! (Y)
Hängde även med Maria hem så de blir att sova hos den godigen i natt, mysigt! Nu blir det solsidan! :D



Smedby!

Nu har jag provat på ännu en ny grej, spinning och fy fan va kul de va! Det låter inte särsklilt spännande att sitta på en cykel som sitter fast i marken och bara pedala på som en jävla idiot, men fan de va svin kul. Jävligt jobbit dock jag trodde att jag skulle dö efter passet men de sluta bara med ben som man knappt kunde gå på, va svettig som en jävla gris och en jävla träningsvärk i röven!!! Så de blir att henka när det är dags nästa gång det är dags!


I dag blev det en kort dag i skolan sluta nämligen vid halv tolv och det va jävligt skönt, snabbt ner till rese och tog bussen hem, och när ja kom hem var jag helt slut så ja slockna vid tv:n i några timmar. Vakna av ett sms från fia, så det va bara att gå upp göra lite mat och sen sätta sig på första bästa bussen in till stan. På bussen upp till söder träffa jag Denna blev en liten, liten pratstund med han vilket va mycket najs, sen vidare ut till smedby för min del.De va skit kul att komma hem till Sofia och få veta att hon inte var där, så det blev att va lite social med Fias mamma ist till hon kom hem. Vi åt nyss och de smaka riktigt bra, hände även en liten insedent Sofia sa att hon va nära på att dö men nja, de såg inte ut som de hon råka bara sätta lite kyckling i halsen ! Inte så allvarligt enligt mig men ... ;)
Nu ska vi göra oss i ordning lite snabbt innan vi drar bort till Dogge en stund och sen vidare med nån Tim och åka bil, de komer nog bli trevligt tror jag! Blir även att slagga här i smedby i natt hemma hos min lilla skönhet, och i morgon blir det stressigt vi ska ut till Finspång och ja ska bli firad av hela släkten, någat att se fram emot!  :)




Svar till Julia c på :hahhaha när jag gick på spårvagnen sen så ropa han "hejdå julia" o alla glodde o trodde säkert jag kände han eller nått! xd<3
HAhhahahahha fy fan ja hoppas att du tog hans nr ? För ja vill fan träffa han igen han va ju hel sexig ju! ;)<3

Fy fan vad skönt!

Det vart att träna i går och  jävlar så UNDERBART de va! Bara köra på i 1 oh en halv timme sten hård fys, men kan ju säga att ja va död efter 3 min eller nått, benen va som spagetti, så värdelös har jag inte kännt mig på ett bra tag! Men "formen" man va i innan är nog snart tillbaka hoppas jag, nu blir de att köra på inte missa en ända träning och bara hoppas på att man är lite förberedd inför cupen. :)
Skolan gick snabbt, det var bara datakunskap och Naturvetenskap två skapligt tråkiga lektioner men de gick ändå fort. Tog mig ner snabbt till rese och mötte Julia C de va ett tag sen man träfffa henne så de va kul att prata med den bruden, innan jag åkte hem till mamma. Vi fick oss också ett härligt ragg, inte ett dugg skitig och stank absolut inte sprit!...
Såg ut ungefär så här ...


I dag var jag jävligt trött och seg när jag vakna och har inte kännt mig pigg på hela dagen, men skolan gick fort tills jag insåg att vi hade en lektion kvar på 1 oh en halv timme, sociallt och kulturellt tror ja de hette. Jag forstog inte så mycket av vad kursen ska gå ut på, men de kommer nog så småning om när man kommer in i hela grejen.  Hela lektionen va ett helvete ! Mycket bråk och tjafs, inte alls kul. Så de va skapligt skönt att få sätta sig på bussen och dra hem, blev att äta lite för sen drog ja i hop framför tv:n och vakna för nån timme sen, mycket skönt (y`
Nu blir de att kolla lite på tv, ta en dusch och göra alla miljoner läxor jag har kommit efter med, sen blir de sängen !! xoxo


Skuuuulan nu !

Fick en skön sovmorgon i dag, vakna vid nio ungefär då blev de att gå upp och äta frukost och sen gjorde jag mig i ordning, sitter nu i soffan och väntar på att pappa ska komma hem så han kan skjutsa ner mig till bussen. Börjar nämligen halv ett i dag, men måste in lite tidigare till skolan och fixa med massa grejor jag ligger efter med, har ju varit sjuk sen i onsdags och bara legat hemma, så de ska bli skönt att äntligen få komma ut  och träffa folk!
Men de känns lite ovärt för vi kommer bara ha en eller två lektioner men,men.
Efter skolan ska ja nog hem till mamma innan fotbolls träningen i kväll, vet inte en om jag ska vara med i kväll men känner att jag måste, har fan tränat en gång på typ 4 månader lr nått, så de kan behöves. Särskillt eftersom vi ska vara med i Nt cuppen första veckan i Feb, jag vill ju inte ramla i hop efter en minut för att jag inte orkar. Men ska gå och packa mina grejor och sen åka, vi höres ! :)



                                              


Idag är det min dag !

Ja i dag är det min dag, för i dag blev ja 17 år! Woho!!
Tack så jätte mycket till alla ni som har ringt, messat och kommenterat jätte snällt! Jag kan då dock inte säga att jag har haft en bra dag, hemma ensam med massa näsdukar och ont i halsen, men va fan fira får ja gör i helgen!!  ;)

Yes nu har även jag skaffat blogg, trodde ja aldrig skulle hända men alla andra verkar gillat så va fan, de är ju bara att testa påt. Jag kommer att skriva om mitt liv i bloggen, vad jag gör om dagarna och mina tankar, vet i fan hur ofta ja kommer uppdatera men jag ska försöka att skriva ett inlägg varje dag. Men känner hälldre lite kvallitet en skit dålig kvantitet!
Nu har ja äntligen gjort ett första inlägg in min nya blogg som Sofia har "ordnat" , ja vet att du kommer bli överlycklig nu Fia eftersom du har tjata som fan! ;) men de va ju ja som bad om din hjälp så... 

Lisa fucking Rosengren

Is not in tha house....men hon kunde ha vart. Om hon la ned lite energi på att faktiskt skriva ett inlägg på den här finfina bloggen ja lagt ned så mycket energi på att skapa åt henne. Jag vet att ni precis som jag ser fram imot att läsa om vad som faktiskt händer där inne i den lilla brunettens galna huvud, existerar ens hjärnaktiviteten? We'll never know. De vi vet därimot är att den här bloggen inte kan bli annat än awesome !! Så nu peppar vi våran lilla älskling till att ta tag i den här hemsidan.

 

Hata mig inte nu baby! MVH: snyggaste gästbloggaren ever


RSS 2.0