Påskhelgen

Efter ett helt galet påsk lov med, grillning,  " påskmiddag", träffat nytt skönt folk, festande, tagit första doppet, solat järnet med cocos olja, buss åkade/ åka halft vilsen, varit med massor med folk, åkt båt, ridit, vart ute på turne med Sofia, spelat massa fotboll,gå runt i bara shorts och bara älska livet! ;) 
Är jag nu tillbaka i min vardag igen, vädret är lika pissigt som en grå Novemberdag, läxorna/ proven ligger i drivor och nervösa nerver inför helgen, droppar jag nu ett inlägg efter en hel helg utan dator och fult upp de senaste två dagarna med fotboll.
Tänkte visa i bilder sista helgen av mitt påsklov, men Sofia har inte skickat dom så snodde bilderna från hennes blogg ist


























Några bilder från våran bussturne, lägger upp resten av de fula bilderna vi tog om jag får dom nån dag ( Om jag känner Sofia rätt blir det  nån gång nästa år) 




Årets första DOPP

Sent hemkommen och med min lilla Fis på väg hoppa ja in i duschen och stod där ett bra tag, när jag kom ut hade jag 100 missade  samtal och 78 sms från Fia om vart hon skulle gå av och om ja skulle möta henne. Snabb som ja är drog jag på mig lite kläder hoppa upp på röda faran och mötte upp henne, behövde inte cykla så långt (Y)
Vi laga lite mat, myste och pratade, var ett bra tag sen vi träffa varandra, käftarna har gått i ett ! ;)

Kände att de var dags för det försat doppet i år, så det vart att leta fram bikinisar, kameran och morgonrockar upp på cyklen och drog bort. Det var skit kallt i vattnet höll på att få en panik attack / dö när jag doppa mig, men de va värt det.. Nu känner man att sommarn är på väg!

                          
One the way











                                        Happy times!


Kan inte bli mycket bättre

















UNDERBARA dagar i skärgårn med de bästa!♥



Sitter på ett berg

Flickorna på Klitteholm har anlänt till Ålö och redan hunnit förstöra stället. Har ju så klart vart ute och ridit massor, massor! Åkte världens segaste båt, snackat och myst såklar! Tidig kväll i går för våran del, upp tidigt för att åka i väg till våra små skönheter, i väg och bada med dom och nu har vi landat i köket. Blir nog att gå ut att lägga sig på bryggan nu och sola lite eller åka upp till stallet, men får se. Ha de bra!














Älska den snygga flytväsen jag fick ha på mig, snacka om att den skärde upp i röven..... men man får offra sig för laget! ;)





Ringvallen

Missa bussen förut när jag skulle i väg, snacka om att paniken sköljde över mig! Pappa var ute i Kolmården och fixa lite grejor på landet och jag stod själv ute på landet, men de löste sig, så jag hann i tid till matchen. Jag spela knappt nått både för att jag inte kunde andas, dels för att jag inte kunde koncentrera mig och dels för att jag mår skit just nu. Men hoppas på 4 underbara dagar med fina vänner och mycket mys ska göra att jag slipper tänka på skiten ! ..
Tyvärr förlora vi med 3- 2 mot sturefors, men vi hade matchen mesta dels av tiden och jag tyckte verkligen att vi skulle ha förtjänat att vinna, men men det är bara att börja tagga upp till serien som börjar snart!
Såg även på "Gusum killarnas" ena halvlek ( dom körde direkt efter oss) och dom vann med 4-0 bra jobbat killar! ;)


Fin vän med den BÄSTA humorn!

" Kissie kepsen"









                                  Dags att flytta på sig igen!...


Sleten!

Hamna ute i Åby " ute på landet" i fredas, vart spontan fest/mys/ grillkväll, med Tessa, Kasper, Lisa, Becka, Angelica samt 5 andra ( har inte riktigt koll på va de heter). Det va i alla fall super mysigt och redigt roligt. Vart en lång, lång natt... Och ett riktigt härligt uppvakande nån timme senare, inte sova här inte! 
Va hemma nån gång runt 11, riktigt sleten, illamående och TRÖTT! Sov ett tag och sen samla jag mina sista krafter och sminkade, fixade håret och tog på mig lite kläder, för de va ju dags för släkt kalas.
Kände inte för de men har man lovat att komma så, vart redan på bättre humör när jag kom dit! Har ju den bästa/ roligaste släkten så vem skulle inte bli pepp då ?
Skulle ha bloggat i går när jag kom hem, men vart så sent och jag kände att jag hellre ville sova !..



Det här är vad jag hade på mig + en jacka och lite mer acceoarer


Just nu sitter jag och äter frukost och tjuter till " jag och Marley".... Men ska väll snart börja tagga upp till match, ska spela vårna första cup match i Östergöta cupen. Får se hur det går men förlorar vi i dag, då åker vi ut direkt opch vinner vi så går man ju så klart vidare... Ska även spela på hemma plan så kommer tagga upp extra mycket, men ha det bra nu så hörs vi i kväll när jag kommer hem ! ♥


Sexiga? Hell yeah!

Sexiga saker ja umgås med!






Hot, Hot, HOT!




Blev inlåst i ett skåp i dag, tack Jenny och Catysa! Kolla bara på min cp- fot kan lugnt säga att det gjorde ont som fan,  satt fast där ett tag eftersom foten hade fastnat. Skönaste känslan på länge att komma loss!
Men pay back time!


.


Förlåt att jag aldrig vågat förklara... ♥


Min älskling är hemma!




Dagens, enkel
 


Onsdag och vem fan bryr sig?

Inte många timmars sömn i natt nu när min lilla älskling är tillbaka, ligger oh gläfsar mig i örat, ändrar om sig och inte kan bestämma vart han ska lägga sig... Trodde verkligen inte att jag skulle orka med skolan i dag och åka hem, men duktig elev som man är, så stannar man hela dan och det va bara tack vare alla sköna och roliga personer i klassen  
Skulle behöva göra massa grejor så som att plugga, städa mitt rum och fota lite. Men jag orkar verkligen inte, känner att en power nap lockar mer! Ska ju ändå plugga med Martin i morgon efter skolan så jag ska nog unna mig att slockna i någon timma ellr två, vi hörs lite senare ..


      Mmmmm, Dinos Könshår! ♥

Bjuder även på denna bild, från den sjukt sega matte lektionen i går ;)  


Inget intressant.

Anonym om Weekend:
nae ? borde jag dt ? ;o

Svar: Haha de är basketplan som vi fastna i sist ;) Jag och Maria hitta jäveln av en slump igen xd


Avrundar denna perfekta dag, med två gammla godingar som lätt glömms bort!


Klirr i kassan

Ja är så jävla GLAD just nu! Va på anställningsintervjun förut och jag fick jobbet !  
Skulle ju inte klarat de utan Albulena och Cataysa som visa vart de va jag skulle, Tack för det!
Hade ingen aning om vart Generalsgatan låg, men nu vet jag. Kan ju säga att jag faktiskt ser fram emot att jobba i sommar, ska bli så skönt att tjäna egna pengar och känna att man kan spendera och inte behöva bry sig om man har råd eller ej ( även fast det inte är miljoner jag kommer tjäna)

Men de va inte så jävla kul när jag vi stod utanför och sola oss lite i den underbara värmen, en kille ( med nått slags funktionshinder) kom ut från "stället jag ska jobba på " gick förbi oss, stanna bakom mig, klappa mig på rumpan några gånger och sa hej, hej .
Jag rädd som fan flyttar på mig, då går det två " män" förbi och säger :
- Nej Robert så där gör man inte!
Tack till dom men va fan brukar den där killen göra så, och alla på stan reagerar  som om de vore nått normalt, nått som händer när han är i närheten eller?
Aja ska gömma mig fall jag ser han där, när jag ska jobba i sommar!....



Hitta 3 skapligt gamla bilder, men kommer du i håg  Linn? :D


Weekend

Hela helgen har spenderats med Maria som ni redan har märkt, en riktigt skön slappar helg hare allt vart. Inte gjort så mycket utan bara tagit det lugnt, det behövs såna helger med i bland, ladda batterierna och bara mysa ner sig!  
I går blev det att plocka fram Marias racermoppe och ta en tripp ner till Gusum ( utav alla ställen) mötte upp Albin och Lukas ett tag, prata, såg film och bara tog det lugnt, redigt trevligt
Maria hjälpte mig att slinga mitt hår i dag, en ljusare bond nyans va det jag var ute efter, men har inte vågat kolla en så jag vet inte hur det vart. Tror inte de kommer bli sånn stor skillnad men man vet ju aldrig, kanske har blivit orange eller nått ...  Hehhe får allt hoppas på det bästa, tyvärr kan jag inte visa sen hur det vart för jag har glömt min kamera hos Melinda, och kommer nog inte få tillbaka den förns på tisdag. Suger ganska hårt att inte kunna ta några bilder what so ever, inga bilder från helgen och inga outfits nu på 3 dar :p
Morgon dagen kommer se ut som följande :
* Skolan. Rivstartar med matte prov, plus 7 lektioner
*Anställnings intervju!
*Gå och prata med tandläkaren
*Plugga
Så det kommer nog inte bli nån vidare uppdatering i morgon heller tyvärr!

Kass kvalitet jag vet, men Flisan känner du igen de ?


 


"Blogg under reparation"

Fia fixar bloggen så den kanske är lite konstig under ett par timmar...eller dagar om jag känner henne rätt ;)

Godmorgon

Vakna vid halv 10 väckte Lisa som inte vart så glad, har precis ätit lite snart ska vi skynda till bussen som går om en halv timme ochj åka hemåt mot mig kände att jag sakna Gusum hihi. Hörres senare om vad vi hittar på ikväll  ska försöka få med Lisa till stallet en sväng med, haha hon lät inte så pepp på det förut xd


Bjuder på en gammal goding från Ålö förra vintern :D
 

Pensionärerna

Jag tänkte skriva ett gästinlägg i Lisas blogg. Sluta vid 4 så åkte till lisa då, vi chillar som bara fan haha känner oss lite som pensionärer som sitter hemma en fredagkväll ? aja kan ju vara skönt med såna kvällar med. Kom på att vi skulle cyckla till viberga halv 8 och det stängde 8 inte den smartaste planen cyckla som fan i motvid och på e22! Handla lite sen chilla vi hemåt har inte tränat så mkt på flera jävla veckor helt slut, en skön fredag helt enkelt nu blire film 

Vår tripp



Hörres homies! (y) 


If u go black, u never go back

Överraskade mig själv förut, jag började faktiskt att plugga efter att jag hade sett klart på BB, känner mig lite halv stolt och har en skön känsla i magen nu, fan va skönt det kommer kännas i morgon när jag kommer till skolan. Och känna att fan i dag kan jag ta det lugnt "allt" är fixat, ingen oro i magen inför varje lektion, inget stress pluggande i korridoren 5 sekunder innan det är dax, utan nu är det fixat!

Nu till grejen pappsen fixat till mig. Var så sjukt trött på att mina svarta kläder blir grå efter bara några tvättar, ser så glåmigt och fult ut. Men så läste jag i en tidning för ett tag sen om Nitor back to black, en grej man har i tvättmaskinen när man ska tvätta kläderna så ska de bli svarta igen. Åh fy fan vad BRA det blev! Är skit nöjd 
Har nu fått nattsvarta plagg igen, kan verkligen rekomendera de om man som ja vill ha lite "liv" i sina gamla plagg, ser fan ut som nya ! Har äntligen fått tillbaka mina svarta byxor med, fan vad gött, en liten leende Lisa som nu ska se på Big Brother och sen ta en dejt med kudden, ha det as kalas bra!


                                     Före

                                   Efter


Döda mig

Ännu en skön dag! Sovmorgon, en lektion mellan 10- 11, gjorde nån inlämningsuppgift med Martin och sen hem ! Tryckte nyss i mig en fet pizza, mmm!
Nu är de det här som står på mitt schema hela kvällen framöver, inte kul... Men om jag känner mig själv rätt, kommer det inte bli många läxor gjorda, heheh... Ska i alla fall testa en grej som pappsen köpte till "mig" i går, får se fall de funkar, resultat visas sen :)
Är sjuk och dan igen, förkyld, ont i huvudet och lite feber tror jag allt, så sängen, senaste avsnittet av Big Brother och lite mat( pappa lagar just nu, kan nog trycka i mig lite av det med  (; ) lockar mer en massa omvårdnad, matte och naturkunskap. Hmm kände att det här blev ett vädligt tråkigt inlägg,  så nu ska jag slå en drill och se vad som händer, ha det!

INTE KUL!


....

Känslan av att springa ute på gräs för FÖRSTA gången i år, var helt otrolig! Äntligen känner jag att sommarn är på väg, serien startar snart och värmen kommer, livet kan inte bli mycket bättre just nu !
De va lite synd att jag missa typ halva träningen och att de regna men skit sammma vi var ju ute igen och vi va på Ringvallen !
Sjuk känsla av att sitta i gammla omklädningsrummet, med ett helt nytt lag, nolstalgin,känslorna, tankarna och saknaden kom tillbaka när jag satt och kolla på allas namn skyltar. Saknaden efter flicklaget och Johan är stor just nu, känns inte som om den nånsin kommer försvinna, men nån gång måste jag släppa taget...

Släpper några sköna bilder från Naturkunskapen i går

                              Stenhårda!









Sen,sen,sen,sen!

Vakna vid halv nio men somna om, vakna vid tio stressa som fan för att hinna med allt, men missade ändå bussen.....! Har missat datakunskapen så kommer bara ha en lektion i dag, naturkunskap och sen utvecklingssamtal efter det !  Vet att min mentor inte är så glad i mig och min frånvarolista gör inte det hela bätttre, men ska cykla i väg nu annars kommer jag missa den här bussen med och det vill jag verkligen inte!
Ser fram emot träningen i kväll, första ute på riktigt gräs! :D

2 konstigt dagens bilder


Back in business

En trött, trött Lisa. Som nu ska försöka att resumera dessa dagar när jag inta har bloggat, i en så kort version jag bara kan! Let`s go!
Lördagen blev precis som jag hade förutspått en film och sen stressa GÄRNAT för att hinna göra oss i ordning, ner till Ringarum, Markus, Andreas och Robin. Skön förfest, vidare in mot stan och Royal. Ingen kommentar om kvällen/alla småglin som kom, men folket jag var där med och lite skönt folk som vi träffa i kön, de va dom som gjorde min kväll!  Blev upphämtade, mot Mc och dags för fylle käk. Efter lite "tjafs" om en bil dörr som gick upp i en annans bil, som råka va mitt fel men Robin fick ta skiten, va vi äntligen på väg hem till Robins place.
Väl där blev det film, två snarkande idioter Maria och Markus, ett smart head som satt och snackade med sig själv i 2 timmar ungefär ( Andreas) om bolibompa draken, polisen, kvällen och ja vet inte va. Det va en väldigt trevlig och mysig kväll, somna då inte dock förns halv åtta och vakna av ett härligt samtal runt tio från Marias mamma, hem till henne åt och jag fick sova ungefär en timma till innan de va dags för match! ... (Y)
Vätske brist, hungrig, illamående och med världens huvudvärk kom jag till matchen, upptäckte att ja skulle vara med i start elvan, spela 50 intensiva minuter i spöregn men de va helt okej, vann i alla fall med 2-1. kan ju inte säga att jag bidrog med nått men kämpa så gott min kropp kunde i alla fall.
Hem såg på Big Brohter och försökte somna, men så klart gick inte de, fick kanske 2 timmars sömn, inte så kul direkt men jag har ju sov morgon tills halv ett i morgon så, ska verkligen inte klaga!
Sängen ropar på mig nu så, vi hörs kanske senare i kväll fall ja inte dog totalt!

Är riktigt sur på mig själv att jag inte fota mer, det här är den ända bilden jag har, men som sagt jag kan ju inte leva genom min kamera och bara för att det inte fastna på bild så behöver de ju inte betyda att det inte hände!   ( Men hade åtminstone vart kul och ha en outfit bild, men,men )

Dagens !
hehe jag har absolut INTE färgat håret brunt och klippt page


Halft sovande

Vakna sent, men kände ändå inte att vi hade nån lust att gå upp, så det blev en film i bingen för våran del !
Har precis kommit hem från en härlig tur från det samma, gammla, vanliga och hederliga Smörgåsshoppen, Ringarums stolthet, och en tur i solariet. För Marias del så klart, för jag flagar som aldrig förr!  Skulle sattsa på en springtur men tror att de blir en film eller nått annat slappt i stället, innan det är dags att börja fixa oss, heheh ^^

    Marias söta bränna ;)

Dagens, dagens än så länge !

                                        ♥


Gu va gott

Fynda i går på stan ett par gröna arme pants och ett par svarta shorts, redigt BRA dag med de två skönaste ♥
Slänger in en gårdagens, dagens !

Vanliga svarta tighta jeans
Vit skjorta, billigt fynd från Gina.
Convers och en beig skinnjacka

Min fredag i bilder:

Härlig lunch med de bästa Smoparna. Bilderna tagna från Elisabeths blogg ;)



Härlig tur på Birgersson förut med många blickar...undra varför?
Har precis haft Tacomys med Marias släkt, härlig morfar kan man ju lugnt säga att hon har ! Skönaste kommentarerna jag någonsin hört!  Nu är det hel mys i sängen med min lilla älskling som väntar, tidig kväll för oss kan jag lova!
( Melinda va tyst och väck oss inte i morgon, för att fråga om vart en morot är till hästen eller nått annat onödigt  Vi vill SOVA!)


RSS 2.0