Vitt



Fixa i ordning ett par "nya" shorts av mina gammla favorit jeans.. Blev ganska nöjd med resultatet men har inte bestämmt mig fall jag ska sätta på några mer nitar på bakfickan eller om jag ska låta det va. Fia kommer snart hit så får väll höra med henne vad hon tycker, tänkte ha dom i kväll, men får se :)

USA



Galet vad snyggt detta linne är! Åh snart är det mitt
Får sjukt mycket insperiation av denna tjej, helt galet snyggt med bara ben och ett par enkla klackar till !

Finaly

Efter en lååång vecka med tidiga mornar och mycket jobb är jag så jävla gla att det äntligen är helg!!!
Efter att ha vart med Evelina efter jobbet ska jag nu ta en power nap och sen skynda mig ner till bussen ska ut till landet i kväll och bara ta det lugnt. Ska bli så skönt, ladda upp inför i morgon !
" Ringarums dagarna" är på g, öltält, trubadur m.m Redigt kul ska det bli, är tveksam på om man ska blanda piller ( pencelin) med alkohol, annars får jag köra på nyktert, funkar det med :)
Lite bilder från i går, när jag Maria och Anna var och såg/hörde på Vincent i Flygeln... eller vi kom när han hade två låtar kvar, men de va bra


                                                               Like my girls!


New in


Varma dagar med PW, jobb, mycket solande, jogging turer och så klart en tripp i alla härliga butiker!


Helgen del 1


                                                         :)

Sjuk och ska i väg på tävling

Hög på smärtstillande, värktabletter och går på pencelin kur. Har jag försökt packa i hop det jag kan behöva i helgen. Nu är det dags att dra ner till mönsterås och tävla lag Sm, ska bli så jävla kul, får bara hoppas att jag inte förvärrar nånting och att vi vinner så klart !
Ska vara där ända till söndag, så det blir några nätter, tyvärr har planerna ändrats jag får inte sova i husvagnen längre, risken är stor att jag ska smitta ner alla så, förtältet blir mitt ;) Tur att jag inte behöver sova i ett tält som förra året, regna hela helgen så allt var dyngsurt och kallt! ..
Aja nu ska jag sätta fart i min egna lilla snigeltakt och ta mig ner till bussen med 200 väskor, ha det skit bra nu i helgen allihopa, för det ska jag försöka ha! :)


Första Dan

En LÅNG dag lider nu mot sitt slut.. Efter att jag har duschat ska jag krypa ner i sängen och sova! ( Lite irreterad över att missa Olles fest, men är ju en "karriärkvinna" nu )
Första dagen som sommarjobbare har avslutast, tråkigt som f** var det.. Det finns inte så mycket att göra, tiden går riktigt sakta. Men de som jobbar där är redigt sköna, så hoppas på att det kommer flyta på bättre ju mer jag är där, ju mer ansvar jag får och ju mer jag känner mig "hemma" på jobbet, som sagt bara första dan och jag har ju som tur min lilla Evelina en våning ner fall jag skulle känna att jag behöver lite humor!
Känner mig faktiskt jävligt duktig som har hunnit med lite grejor i dag, både hjälpt pappa med tvätten och dragit ut på en joggingtur, sprang runt i stan som en galning bort 40 minuter och stanna inte EN ENDA GÅNG!!! Konditionen är på väg upp igen !


Gud vad jag saknar solen !


Everyday I’m Shuffling

Gav järnet på dansgolvet i lördags hemma hos Cathaysa, en helt galen kväll! Hade så sjukt kul, en kväll jag är glad att jag inte missa!
Effter massa stressande fram och tillbaka ( cykla över hela jävla stan, känndes det som), ett snabbt klädbyte och väskor nertryckta i cykelkorgen var jag och Sofia äntligen på väg mot Borgen, möta upp Sofia C och vidare mot Cathaysa. Redigt mycket folk och stämmningen på topp när vi kom och restan av kvällen/ natten
Det hela sluta med en läskig och vinglig cykelresa hem,stopp vid parken, ett stopp på Mc och sen äntligen i sängen !   
"partypinglan shufflar vidare på cykel! jaja :D"    Som Johanna uttryckte sig 
 
" Hej kolla vad jag kan göra! " Stå på händerna, slutar i wiplashskada, trasig fönsterbräda och att snickarelåda kommer fram, man fan va kul det va och Moa är fortfarande lika gla!

Sjöng hyllningslåt och krama bollen, kvällen sluta dock inte så här utan vi drog vidare på turne!

Klocket nästa

Efter en lugn och skön vecka på landet, ska det bli skönt att shaka loss i kväll. Fest i klocket är vad som väntar!
Har precis tagit ett långt och skönt bad, röda faran har ny pumpade däck, drickan står i kylen och byxorna är tvättade, de ända som fattas nu är lilla Fiut som jag hoppas kommer snart, fixar mina naglar medans jag väntar på henne.
Kommer bli en skit bra kväll tror jag allt, ska bli så himla härligt att träffa Cathaysa och Jenny igen, var ett bra tag sen!♥
Visar en outfit bild sen när jag har kommit på vad jag ska ta på mig, nu ska jag trycka i mig en pizza och fortsätta göra i ordning mig, ha det!


Nytt

Va en runda på stan med Fia i måndags och fick med mig lite snyggt hem :)
Stickad tröja, Cubus, 199 :-


2 "spettsbodys" från hm, 75/ 50 :-
Ring från hm 50 :-


Hm 39 :-

Gina, 49 :-

Onsdags kväll

En skön paus har det blivit nu när jag har flängt runt på landet med Fiut sen i måndags. Badat massor så klart och åkt Wake board, det är inte mycket vi har gjort lata som vi är, men va fan vi tar dagen som den kommer, ingen brådska här inte! 
Ska ta det lugnt ute på landet tills i morgon tror jag sen får jag se vad som händer, skulle villa grilla, chilla och festa! Eftersom jag börjar jobba på måndag... Fy fan vill verkligen inte! Mina sista fyra veckor ska jag sitta instäng med massa gamlingar, tur är det att jag får betalt, men skulle kunna skita i pengarna för att vara ledig! 
Aja nu ska jag sluta klaga och gå ner och slänga mig i vattnet, lite bilder från när "vi" va ute och " körde"  i förgår, redigt bra kväll!


Lilla Fia när hon hade kommit upp och sen krascha, men redigt duktig var hon kom upp direkt! :)

Jag våga aldrig åka, men nästa gång då ska ja fan upp på brädan och ta en tur, där kan vi snacka om att de kommer krachas! ^^

There´s a party in my head!

Har haft en helt underbar helg, helt jävla sjuk och rolig!
Träffat många goa personer som jag har saknat, åkt kundvagn, vält omkull med den förbannade kundvagnen, nattbadat på Grännes, dansat, festat och " vandaliserat " folks hem
Skit kul med massa folk och härlig stämning´, helt klart en perfekt helg!



Lilla Henrik som vart hemkörd i en kundvagn ^^















"Lördags natten"/ morgonen/ förmiddan blev det efterfest hos Totte.





Va inte alla som palla trycket ;)



Känner att jag ska gå och sova nu, sovit ungefär sammanlagt 6 -7 timmar denna helg, så i morgon blir det SOVMORGON!!!


Mot Viken!

Är klar för att åka ner till Karnebåtsfestivalen nu, ÄNTLIGEN !
Musiken har gått för fullt och har druckit en god Long drink, ska bara fylla min väska med lite skit man kan behöva, måla naglarna och sen gå ner till bussen, kommer bli skit kul, hej då !


Chillkväll hos Essa

Blev att bada och fixa i hop lite snyggt att ha på sig och ta fram drickan, ner till ringarum och Linn. Fixa det sista och börja dricka lite smått innan vi rörde oss mot Essa och chillkväll. Redigt roligt att skrika sig hes till tonerna av "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och de gamla goa gruppen Gyllenetider, en nostalgis och perfekt kväll ! ♥
Gick inte lika bra när våra fyllechaffisar skulle hämta oss, de hade nämligen fått bensinstopp nånstanns på e22 och ingen kunde hjälpa dom.. Aja "vi" fixa till det , en kille som var hos Essa kunde köra och efter att de hade letat fram en dunk var vi one the way!
Hitta dom ståndes på nån avtags väg långt åt helvete, och efter att vi hade tagit oss in till viken och tankat drog vi till Gusum/ Ringarum och senare "efterfest" hos Andreas. Riktigt bra kväll!



Nu är det dags att börja fixa sig snart, mot viken och karnebåt! Woho! 


Mamma!

Ord går inte att beskriva hur jobbigt det var att besöka mamma i dag, hur jobbigt det var att komma till de huset  man en gång kallade hem..
 Allt kom tillbaka när jag klev inför dörrarna i mitt gamla rum. Känslan jag hade när hon för ett år sen bad mig att aldrig mer komma hem igen, känslan jag hade när jag en vecka senare stod med några flyttkartonger och packade ner mina saker för att aldrig mer återvända... Men även alla bra minnen, de skratt som sitter i väggarna, alla gånger jag och Tess dansade i vardagsrummet, eller när jag och Gusten satte i hop en cirkus och mamma var den ända som hade fått en biljett och självklart satt på första parkett och heja, eller när jag ringde till radion på hennes födelsedag önskade en låt och skicka en hälsning, glädjen i hennes ögon va de jag levde på i en vecka! 
Kan inte hjälpa att tårarna rinner just nu, men jag försöker fökusera på de glada tiderna och blicka framåt! 
För vad som en händer kommer du alltid att vara mina mamma och jag ska försöka göra det bästa av den situationen som har uppståt men jag kommer alltid att  ÄLSKA dig mamma! ♥



                                   ♥

06:58

Uppe tidig som fan redan 05:55 ringde klockan och det var redigt jobbigt att gå upp! Trött i kroppen efter en jobb dag i går och sen direkt åka ner till Maria för att vara med när Kraka skulle skos.
 Runt tio var jag hemma i går och då vart det ett skönt och långt bad samtidigt som jag kollade på film, Älska mig, hette filmen. Den var riktigt bra och fy fan vad jag tjöt!
Efter att jag råka peta ut ena ögat och hela maken vart förstörd är jag nu på banan igen och väntar på att min syster ska komma och hämta upp mig! Ner för att hälsa på mormor som jag inte träffat på hundra år och även hälsa på mamma..... Men det kommer nog att gå bra tror jag ?
Ska försöka övertyga henne om att stanna på närmaste mack för jag är skit hungrig!!
Ha det ! :)

Mina grymt sköna men urtvättade harems byxor, en vit vanlig tröja och naturliga lockar fick bli dagens outfit i dag!


Är på ön!

Har det underbart skönt ute på landet, hela helgen har jag spenderat här och kommer nog vara kvar tills på tisdag i alla fall, sen får jag se vart jag tar vägen?
Det är så skönt att bara släppa all stress som finns i stan, slippa tv, data, allt som har med electricitet att göra egentligen ! Kan inte säga att jag har nån koll på mobilen heller men,men.
Bara ta det lugnt, bada, sola, att bara gå runt och snacka med de sköna folket ute på ön..Okej det har inte vart nått höjdar väder direkt men 21-22 grader i vattnet , skit skönt!
Lyckades ladda datan förut i 10 minuter eller nått och den dör nu snart ( så tror inte det blir några mer inlägg förns på tisdag, men vem vet ) funkar inte heller att ladda upp bilder just nu ! :(
Men ska gå och äta jordgubbar nu och köra lite kort, något som man inte gör allt för ofta ;) så de fick bli ett kort inlägg, ha det!♥



RSS 2.0