Datakrångel

Skulle göra ett inlägg om Augustifesten och vad jag har haft för mig nu i några dagar men datan har dragit i hop totalt! Så kommer inte bli något bloggande på ett tag, hörs när det är fixat igen !


Förfestar

Har tryckt in lite folk hemma hos mig, drickan står framme på bordet men även på kylning. Ska knäppa några mer och sen bege oss ut, de blir karusell åkning och bara ha de bra, höres i morron folket , ha de skit bra för de har jag !!!


Snälla bli min igen


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort..

Nitar i grenen

Har fart runt med Hanna och Sofi hela dagen, fixat i ordning lite grejer, hälsat på både mormor och Hannas små bebisar ! 
Även hunnit med att göra klart mina shorts och en tub tutt grej (Y) Antingen kommer Anna och Veronica  eller så ska jag dra ut till dom,  ett bad ska jag hoppa ner i nu i alla fall och sen städa upp lite, Lovisa sover här i natt




Likadana nitar som på bakfickan,( ser mycket mörkare ut på bild) Jag vart jätte nöjd med dom!


Black Denim




De här är vad jag har gjort på förmiddan. Suttit ute på balkongen i solen  och "gjort" ett par shorts, en slitning på ena framfickan och satt på nitar på ena bakfickan. Är Skit nöjd! Men ska bara köpa några mer nitar och sätta på, kommer bli väl använda nu när sista "sommarvärmen" finns kvar !   

Nya grejor


En transperant ärmlösskjorta, fynda den på generous avdelningen på Lindex.

"Jacka" från lindex

Det jag handla när vi var i Växsjö i lördags

Leopard kläning från New yorker

Tjocktröja från Cubus

3 par byxor, ett par ska jag göra om till shorts
                                      
                                   

Riktigt bra dag på stan i dag med Maria! ♥


I kick ass

Ska dra en runda nu, känner att jag måste hålla upppe konditionen när de är derby på söndag och en helg av supande väntar!
Visar sen vad jag shoppa i växsjö och i dag när jag och Maria va på stan :)

Gick ut på balkongen och hämta skorna, de regnar...Men de är bara att köra!


Seger

Redigt skön känsla i kroppen när jag satt i bilen hem från säsongspremiären. Första matchen på några månader, spelade på hemma plan och slog Igelfors med 7-1! 
Känndes bra att dra i gång säsongen med en vinst och så här ska det fortsätta, riktigt bra spelat av alla brudarna! 

 
Spenderat min kväll i badet, redigt mysigt. Ska nog krypa ner i sängen och dra på en film, är helt slut, känner att jag förtjänar en låååång sov morgon, i morron!


Its my weekend

Har haft det helt jävla underbart i helgen! Bara köra loss med släkten, inte behöva tänka på morgondagen inte ens behöva tänka på framtiden utan bara leva i nuet! Alla skratt, glada tillrop och den härliga stämmningen längtar jag till, men jag hoppas att vi ses snart igen♥  
 Tyvärr är allt underbart kort och jag är nu hemma igen..
En vecka av ledighet och frihet väntar innan det är dags att infinna sig i skolbänken igen, jag kan inte påstå att jag längtar, men att ta tag i rutiner och träffa alla gamla goingar ska bli redigt skönt!
Nu ska jag packa i hop mina grejor och bege mig ner till Ringarum, första seriematchen är vad som väntar !

En takling resulterade i en splite och ett härligt lufthål i pappas byxor (Y)

Inte mycket som slår en match med släkten och Farmor 69 år i mål :)


Röj i Småland


Road trippen med pappagrappa och oskaret sluta nere i Småland,  hos kusinerna
 

Kom ner på kvällen trötta och dana, möttes av ett gäng fulla, dansande redigt härliga personer! Var bara att haka på och köra i gång!

Folket försvann och kvällen vart slirig och nån jävel vart papparazzi, men farmor, Sandra, jag och Jenny, körde på som aldrig förr. One the Dancefloor! 

 

Har precis kört fylllefotboll med hela gänget och ja, maten har börjats laga, får se vad kvällen har att bjuda på men de kan inte bli annat en, en ROlIGA kväll, så nu kör vi!  


Bloggtips

Den här brudens blogg tycker jag att ni ska kolla in!
Riktigt grym stil, härlig humor men världens sämsta eftersom hon garvar åt mina skämt ;)
Guddomlig sångröst,  en helt underbar vän att umgås med, har aldrig tråkigt med dig Daniella , garvar jämt som fan !!
Diggar dig bruden ;) ♥

http://daniellalinnearing.blogg.se/


Kan inte bli annat än en bra dag

Vakna upp med en klarblå himmel utanför fönstret och de är sista dan i dag på jobbet!
 Ska bli så jävla skönt att få ledigt i en vecka innan skolan dra i gång igen. Men kommer samtidigt att sakna dom jag  jobbar med och alla boende!
 De trodde jag verkligen inte ... va så jävla långtråkit i början.De kan de fortfarande va nån gång i bland, men dagarna brukar gå jävligt fort! 
Hoppas att jag kommer  tillbaka till nästa sommar, eller redan i vinter.  Dom ville att jag skulle börja jobba där, tyvärr är jag för ung nu, men fyller arton snart så  

I dag blir de att packa väskan så fort jag kommer hem, ska ner till Småland över helgen och träffa mina kusiner, ska bli redigt härligt! Men missar tyvärr Melindas avskedsfest, kommer sakna den bruttan nått enormt! ♥...


Ha det!


Jewlery

Örhänge, 49 kr

Ring 79 kr






                                          Fly one the wings of love!

Pösss


Va på andakt i dag med några gamlingar, nått tråkigare har jag inte vart med om på länge. Tvingades till att sjunga med i " låtarna" , jävligt synd om Märta som satt brevid och tvingades lyssna på min underbara röst!
Men behöver inte skämmas Har "gått in" på min sista veckan , på fredag kan jag äntligen börja ha sommarlov igen!!!
 Augustifesten, första matchen och sova är nått som jag ska sattsa på, innan de är dags att återvända...
Aja hann med en snabbis på stan förut, innan brudarna kom till mig, fick med mig en ring och ett par örhängen hem ( bilder kommer nog i morgon) 
Vi såg på en film, snackade och bara myste, men dom  gick precis skulle med bussen tillbaka till bonnhålan, lämna mig kvar i stan alldeles ensam. Men men har man ett jobb att sköta så har man.. Nu ska jag krypa ner i min otroligt sköna säng så jag orkar med en runda på hemmet i morgon med, ha det!


Drag på ön!


"Nubbeviseduell" mellan bordena
Alltid lika lyckad på bild... (Y)
                                                                   Min fina!♥


Syskonkärlek påhög nivå!


Vart lite slirigt efter ett tag ;)
Mer bilder från helgen, några tagna från Fias blogg :)

Kräftskiva på Hässleholmarna

Jag har inte gjort annat än att njutit den här helgen, en hel helg på den absolut bästa platsen som finns med en underbar person vid min sida!
Mycket bad, sol och regn, toppat med en härlig lördagskväll, kräftskiva ute på ön. Allt va nästa som de brukar vara, mycket folk, kräftor och räkor som vällde över i skålarna, snedsatta hattar på glada männsiskor som skråla med i otakt och ostämma till en gemensam nubbevisa, medans stämmingen bara blev bättre och bättre..
Ida stod för sången och Fia för skratten, härlig känsla att inkräkta i nåns stuga med sovande personer i!!
Kan inte begära mycket mera. Utan tänker tillbaka på helgen och minns känslan när jag kolla mig runt i partytältet, som folket med gemensam kraft hade fått  upp på förmiddagen, kunde jag inte annat en att le. Jag var omgiven av människor som jag bara tycker bra om! Personer som man har lärt kännt/kännt i hela ens liv och som man har blivit som en stor familj med! 
  

De behövs inte så mycket för att skapa minnen för livet! 


Jobb,jobb, jobb...


Bloggen har inte proriterats när det ända jag gör är att jobba och dessutom jobba över... Helt utmattad om kvällarna, ingen ork till att göra nånting har antingen hamnat  i hammocken ute på landet eller framför tv:n i stan. Med en datan som har pendlat och vart på ett ställe när jag inte har vart där och på ett annat när jag har vart här, har inte heller hjälpt.. Men nu när jag har tagit en power nap på 3 timmar varit borta hos grannen och käkat och " planerat " lite inför helgen känns allt kanon, men dags att snart blåsa ut ljuset och gå och lägga mig, ännu en lång dag i morgon kommer nog jobba ända till fem..
Ville bara visa att jag levde ha de gött!


Bilder på hur jag såg ut i lördas när de var fest i ringarum, både en lyckad men ändå inte så lyckad kväll..♥


RSS 2.0