Överhettad

Har placerat min rumpa i soffan i väntan på att Sofia ska bli klar i badrummet, jag behöver verkligen komma in där och raka bort 5 dagars stubb... Ska i väg ner till Yxningen i dag och möta upp min underbara Maria, det kommer bli fett med stek och bad! Skulle egentligen behövt att dra ner till stan för att köpa solskyddsfaktor, har bränt sönder mig TOTALT de här 2 dagarna på landet, hela kroppen svider! Men men hinner man inte det så gör man inte, får hoppas på att Maria är smart och tar med sig det !
Nae nu är Sofia klar så nu ska jag  hoppa in där fort som fan innan bussen går., ha en underbar dag !

Några sköna toner spelas i bakgrunden när vi springer runt i panik och letar efter diverse saker..

"Första landetdoppet"

Efter en lång, men mysig dag på stan. Med mina två fina Linn och Maria, och ett 3 timmar långt pass på körskolan. Bestämdes det helt spontat att vi skulle åkla ut till landet, efter att cyklat runt som galningar i stan (vilbergen, ljura och smedby) hämtat grejor och mat, var vi äntligen ute runt elva nångång, somna nästan direkt!
I dag har våran dag bestått av att vi har legat på badberget hela dagen, badat, firat midsommar eftersom ingen av oss var på landet under midsommarhelgen, dansat runt stången, matat måsjävlarna  och bara tagit det lugnt..
Första soliga dagen på länge, så både sololjan och skyddsfaktorn åkte på, vi ser ut som två vidbrända kräftor båda två men fan vad skönt det ska bli när man blir lite brun sen!






Kallt som fan va det i vattnet bara 14 grader, men vande sig efter att man hade tappat känseln i kroppen (Y)






Var inte riktigt samma grej att dansa ensam men eftersom Sofia inte ville dansa med mig, fick jag försöska hitta stämningen själv ! Gick as bra (Y)

Nu tjatar hon på mig här att vi ska ner till sjön, dags för kvällsdopp och lite senare även nattdopp, ha det!


En bra midsommarhelg !

Jag har haft en bra midsommar ute i Gryt, med fina vänner och mycket annat folk.
 Ridit, badat i havet ( kallt som FAN, bara 10 grader), dansat på logen och bara haft de bra!♥




















16:04

Första dan på landet sen i påskas, skulle redan ha åkt ut till landet i måndags men det hat vart piss väder så det har inte blivit av.. Men i dag blev jag väckt halv åtta så det var bara att gå upp, hade ju lovat pappsen att hjälpa till. Har hjälpt till att rensa upp, plocka undan/ kastat skiten  och flyttat plank...
Inte så kul, men skönt att vara där ute igen, dock är det inte samma känsla när inte Fia är med. Hon har dragit till Finland i en vecka för att fira midsommar, humm Mumintrollen före mig? :o
Själv blir det att åka ut till Gryts skärgård, Ålö, kommer nog bli skit kul!
Men ovant att bryta en tradition ( har vart på landet i 17 år nu) men det blir nog kul, kan ju inte ha annat en det när jag är med mina tjejor!

Nu ska jag försöka att leta reda på min svarta klänning som ligger i nån låda nånstanns, tänkte ha den i morgon och sen åka i väg på match.. Sista matchen "innan" sommar så det är skit skönt att vi spelar den på hemma plan med!

Va på stan i går med Linn och Ronja innan träningen. Hitta en spetsbody på HM för 75 kr.



En ponscho gej på Gina för 149, har kollat på den här ett tag nu, så nu är jag glad när den hänger i min garderob!

Its a dark place

Försökte skylla på att jag inte hitta min ena doja förut, (bestämde mig för att om jag inte hittar den i den här lådan så skiter jag it) men så hitta jag den så klart just i den lådan.. Så det var bara att ge sig ut på en runda runt ljura, en bra runda trotts omständigheterna, svalde bara en fluga.. (Y)
Har även gjort ett halvhjärtat försök, att plocka upp/i ordning på alla mina saker i detta rum...
Går sådär ^^ Men orka packa upp en liten låda i alla fall, i en byrå som jag fick dra in från hallen, Ikea nästa!!












Några till bilder från i fredas, från fb (Y)


Por favor, sea el mío otra vez!

Har haft en riktig bra helg, speciellt när man är med folk man tycker om!
Blev att festa i fredags hos Andreas, hade riktigt roligt med ett härligt gäng!
Sen vart det att sova ut på lördags morgonen kan lugnt säga att det behövdes, för det var bara att göra sig ordning igen när det vart kväller, mot hembygdsberget och dans till Compact! Vart inte så mycket dans för min del tyvärr, hann med sista låten iaf, men Maria fick några ragg
Riktigt kul kväll, tills vi skulle åka hem, mot stället vi hade parkerat moppen men den stod inte kvar där...( Som tur var så hade Maria tagit ut min plånbok och lagt den under moppen så den fanns kvar iaf) Ringde Marias mamma och började gå ner till centrum, när hon kommer åker vi upp dit igen och kollar. Hittar moppen ner körd, omkullvält i ett dike vid en jävla åker, som tur var funka den och maria kunde köra hem den!
Däcka direkt när vi kom hem och sen när vi vakna blev det att tagga upp inför matchen, förlora tyvärr med 6- 0, inte rättvis eftersom vi hade de mesta av matchen, men men vi vet ju va de berodde på... Men riktigt skönt att få spela forward i alla fall!

















Jag och Petra ringde på en annons i tidningen, tror inte kille tyckte att det va så kul att få ett samtal mitt i natten, av nån packad idiot om att köpa ens båt. Men han va med påt och hade vi tagit oss till Båtholms pensionat, eller nått liknande, hade vi fått en snabbseglare -77 synd att det inte fans nån som kunde köra ;)












SOMMARLOOOV!

Äntligen är jag fri, i alla fall i 8 veckor! Känns så skönt att inte behöva tänka på läxor eller prov, att inte behöva gå upp så jävla tidigt varje morgon, kunnna sova länge och sen bara ta på sig en tunika hoppa upp på cykeln och åka och lägga sig vid nån vacker sjö, och på kvällen festa tills solen gå upp igen ! Känner att det här nog kommer bli en bra sommar, hoppas på det i alla fall !
Mycket har hänt denna vecka, jobbat, slutat skolan, vart på utspring och firat student och festat.. några bilder från i onsdags när de va chill kväll i Annas studentlägenhet med några sköna




Vart att gå upp tidigt på tosdags morgonen vilket inte va helt lätt^^ Men upp och sälja jordgubbar bara (Y)Sen vart det att gå på kusin Antons utspring och sen vidare mot Jonas och fira han!!

Kusin


Skulle posa snyggt ^^ Lyckades verkligen (Y)

GRATTIS JONAS!!!
Fy fan vad jag längtar tills jag tar studenten, kommer bli en riktigt jävla bra vecka!


"Del 2"


Första dan med shorts och bara ben på en seriös mattelektion!




Fira med mina snyggingar att alla klara matte natoinella, var som en sten som lyftes från axlarna! As glad vart jag !





Va så klart på gymnasieslaget och heja som galningar!!! Så klart vann ju ebers cheerleeding! :)









Vart på riktigt härliga cykeläventyr med fina vänner !
Sköna dagar/kvällar på en fin väns altan med god mat och härliga skratt, men också några härliga fyllor som sluta mindre bra.. Vittne till inbrott en sen natt på väg hem från vilbergen med cykeln och en rose i högsta hugg, samtal till polisen, uppskriven som vittne, riktigt nervöst var det att stå och berätta sin sida av saken ( frågme inte varför ^^) 
Vidare mot Ljura och jag skulle visa fia min "nya" lägenhet, Fia skjutsar mig och vi kommer åkandes vid Ljurakiosken, full som Sofia va hinner hon inte se trottoaren som hon kör nerför vilket resulterar i att jag flyger av blir ligggandes rak lång på marken i typ 2 min  tills en random kille bärde upp mig ( Fin vän som Sofia är står hon bara och as garvar ) Blodig, några skrapsår, sönder repad mobil/kamera och med halvtrasiga kläder, lyckas vi på nått sett hitta hem till Sofia och somnar nån gång framåt morgonen... En sak är säker, Sofia kommer aldrig mer få skjutsa mig på fyllan iaf! ^^


Sista natten

Ligger i min sjukt sköna dubbelsäng för tillfället, hör hur pappa plockar ur det sista ur köket och packar ner. Sista natten ska jag spendera i min super sköna dubbelsäng, på bottenvåningen i mitt enorma rum. Sista natten jag kan spela musik hur högt jag vill utan att jag stör nån, eller att nån klagar. 
Nästan allt är färdigpackat och ner stoppat i 1000 olika flyttkartonger, hela mitt liv ligger i dom där jävla kartongerna och bara väntar på att få packas upp. Men på en ny plats, en ny miljö, ett helt nytt HEM... En tanke jag inte vill eller riktigt kan vänja mig vid just nu...
När jag först fick veta att vi skulle va tvugna att flytta kändes det så avlägset och långt borta, men den här veckan har jag insett att det är på "riktigt" och jag vet inte hur många gånger jag har brytit i hop..
Alla säger att det kommer bli bra och att allt kommer ordna sig, men det känns inte som det just nu! Vill bara försvinna gömma mig i ett av rummen och bo kvar här.. Egentligen så förstår jag inte själv hur jag kan va så fäst vid det här huset, långt ute på landet i en liten håla som heter Butbro.. Men just det här huset har vart min fasta punkt när jag har mått piss och när allt har vart som värst hemma hos mamma, här har jag alltid kännt mig trygg, ett ställe som jag har sjukt många minnen  kopplade till, ett hus som alltid har kännts som hemma, tårarna kommer va många i morgon...
Aja det är väll dags att jag tar tag i mitt liv, Ljura here we come...... 
                                                          
                                                                    ♥


Tillbaka

Modemet kom i dag och nu rullar både datorn och jag på som vanligt, så nu är det bara att köra på med bloggandet igen !  
Har  hunnit med ganska mycket sen sist, festat, spelat massor med fotboll, badat,  klarat av nationella, vart med helt underbara personer, haft mysiga grillkvällar.
 Men även kommit med lag SM, vart på polisförhör ( vittne på fyllan till ett inbrott) , cykelolycka, packat en jävla massa flyttkartonger och legat ute i solen så klart, en snabb,snabb resume av min senaste månad.
Kameran har inte fått hänga med så mycket så har inte så mycket att visa men några mysiga bilder togs det allt !
Tjej/Grill/chillkrök kväll i folkparken



Vin och cola (Y) Frida gillart ;)




Ett jävla helvet med grillen kan man säga.... Låna tändare av random folk, upptäcker att grillen har torkat i hop totalt, ner till statiol fort som fan, köper ny grill, lånar en ny tändare, pappret brinner upp men grill fan startar inte, folket vill ha tillbaka sin tändare efter 20 minuters försök, hjälper oss med grillen eldare toapapper och dumle papper, 2,5timmar senare MAT!
















                                   ♥








Vinst mot igelfors med 5-2

Mer bilder kommer, är helt död nu och ska upp och jobba i morgon, så vi hörs, ha det ! :)


RSS 2.0